Beauty is
Age-less.

Een natuurlijke facelift 
Beauty Clinic Espace de Santé ontwikkelde voor gezicht, hals en decolleté bijzonder effectieve integrale Anti Aging therapieën. 

De Anti Age behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen waardoor rimpels verdwijnen of duidelijk verminderen, de huid steviger wordt en de gezichtscontour strakker. 

Naarmate we ouder worden is de huid minder goed in staat om zelf collageen en elastine aan te maken waardoor het huidvolume afneemt, rimpels ontstaan en de huid verslapt. Het gezichtscontour vervaagt.
Door het stimuleren van het bindweefsel wordt de collageen/elastine synthese geactiveerd en daarmee de matrix vernieuwd.
De huid krijgt zijn volume terug, wordt weer stevig en het gezichtscontour wordt weer strak. Het resultaat is een Age-less, stralende, gladde, jonge en vitale huid.

Collageen en Elastine zijn eiwitten die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen. Deze eiwitten vormen vezels: de huidmatrix. Deze matrix is de structuur van het bindweefsel en speelt een heel belangrijke rol bij de conditie en vitaliteit van onze huid. Een gezond en vitaal bindweefsel voedt tevens de bovenste laag van de huid: de opperhuid 

De persoonlijke voeding & lifestyle en huidverzorgende product adviezen zorgen voor het beste Anti Aging resultaat voor de huid. Ter verdere ondersteuning kunnen eventueel ook lichaam reinigende of ontgiftende producten op natuurlijke basis worden geadviseerd. Welke producten voor u het beste zijn wordt bepaalt door een uitgebreide huidconditie diagnose.

Age-Less Anti Age

Voor een mooi Ageless resultaat: 3 – 5 behandelingen, één behandeling per 1 – 2 weken. 
50 min € 89 ,-

Het bindweefsel en de collageen-elastine synthese en de weefsel/celvernieuwing wordt gestimuleerd met: 
Een Intensieve Peeling & Resonantietherapie, Mesotherapie + Microneedling, en Bindweefselmassage. Verder worden de Anti Aging Intense Derma dermaceuticals ingezet om de huid optimaal te voeden.

– Intensieve Peeling. De opperhuid wordt intensief gereinigd en gepeeld met een Nutri-Peeling of Glyco Lactaat peeling. De voor uw huid speciale samengestelde Nutri-peeling wordt verrijkt met huid verbeterende serums, oliën en/of emulsies. De peeling wordt compleet door op een zachte en krachtige wijze in te masseren met een borstelapparaat met resonantie. Het resultaat is een schone, frisse en gehydrateerde huid.

–  Resonantietherapie met het Zeitgard apparaat maakt gebruik van 42 graden warmte, koudtherapie en specifieke trillingen/frequenties die in de diepste huidlagen doordringen en energetische blokkades opheffen. Hierdoor herstelt de fysiologie van de weefsels en cellen die zich kunnen vernieuwen. Ook werkt het heel ontspannend.

– Mesotherapie met Microneedling; minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes zodat Hyaluronzuur & Antioxidanten direct in de juiste huidlaag terecht kunnen komen. Door de prikkeling wordt de huid geactiveerd en vernieuwd de matrix dankzij een boost met noodzakelijke voeding en verjongt de huid. 

– Bindweefselmassage is een intensieve massage diep in het bindweefsel. De bindweefselcellen worden gestretcht, verklevingen laten los en de doorbloeding gestimuleerd. Door de massage geactiveerde cel- en weefselvernieuwing zorgt voor een zichtbaar stevigere en vitale huid. De huid krijgt zijn volume terug.

Voor een mooi Ageless resultaat: 3 – 5 behandelingen, één behandeling per 1 – 2 weken. 
50 min € 89 ,-

Lees meer ...

Glyco Lactaat Peeling

De Intense Derma Glycol Lactaat Peeling is een wel heel bijzonder huidverbeterend en Anti Aging biostimulantia. Deze prachtige peeling exfoliëert, egaliseert, hydrateert, herstelt huidschade, stimuleert de collageen-elastine synthese, stimuleert de opbouw van de celwand, stimuleert de vernieuwing van de huidcellen en is antibacterieel.                                                                                                                    De Glycol Lactaat peeling van Intense Derma is een combinatie van glycolzuur en lactaatzuur. Er zijn drie concentraties’s waarvan de werking licht tot intens is. De Intense Derma producten zijn medisch gecertificeerd.

Er bestaan vele onafhankelijke en wetenschappelijke studies waarin de effectiviteit van glycol- en lactaatzuur wordt beschreven. Deze stoffen vallen onder de groep ‘fruitzuren’ (ook wel Alpha Hydroxy Acids of AHA’s genoemd). Zo zijn bijvoorbeeld de voordelen van melkzuur voor de huid al heel lang bekend. Duizenden jaren geleden nam de Egyptische Cleopatra regelmatig een bad van melk, omdat haar huid er zo zacht en stralend van werd. 

De Glycol Lactaat peeling van Intense Derma biedt je beauty uit de natuur. Ons lichaam maakt zelf melkzuur aan en is daardoor herkenbaar voor de huid. Mede daardoor en door de milde werking ervan kan vrijwel ieder huidtype ermee behandeld worden. Zeker voor de droge of gevoelige huid is het Glycol Lactaat de beste keuze onder de zuren.

Reinigt en antibacterieel: 
Glycol Lactaat peeling zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen op een diepere laag; het exfolieert de huid. Het is een hele fijne manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook heeft het een antibacteriële werking en is daarom ook zeer geschikt voor de onzuivere huid. 

Pigmentvlekken: 
Heb je oppervlakkige bruine of rode plekjes door acne, of donkere plekjes op je huid door zonbeschadiging? Dan kan de Glycol Lactaat peeling deze helpen te vervagen. Het heeft namelijk een licht blekende werking en controleert de aanmaak van pigment. Zo maakt het je huid egaler. Ook worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Alsof dat nog niet genoeg is, kan glycolzuur volgens onderzoek beschermend werken tegen schade door de zon. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker af zal nemen.

Hydrateert en opbouw celwand:
De Gyco Lactaat Acids hebben een vochtinbrengende werking en voorkomen bovendien vochtverlies van de huid. Ze herstellen de bovenlaag van de huid en helpen de celwanden van de huid opnieuw opbouwen, waardoor deze beter vocht vasthoudt.

Stimuleren huidvernieuwing. 
En, at last but not at least, heeft Glycol Lactaat de bijzondere eigenschap dat het ook de vernieuwing van huidcellen stimuleert, de collageen-elastine synthese stimuleert en huidschade herstelt. Het resultaat is een gladde, jongere, vitale, stevigere en stralende huid. Age-less.

 

Lees meer