Beauty is
Age-less.

Een natuurlijke facelift 
Beauty Clinic Espace de Santé ontwikkelde voor gezicht, hals en decolleté bijzonder effectieve integrale Anti Aging therapieën. 

De Anti Age behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen waardoor rimpels verdwijnen of duidelijk verminderen, de huid steviger wordt en de gezichtscontour strakker. 

Naarmate we ouder worden is de huid minder goed in staat om zelf collageen en elastine aan te maken waardoor het huidvolume afneemt, rimpels ontstaan en de huid verslapt. Het gezichtscontour vervaagt.
Door het stimuleren van het bindweefsel wordt de collageen/elastine synthese geactiveerd en daarmee de matrix vernieuwd.
De huid krijgt zijn volume terug, wordt weer stevig en het gezichtscontour wordt weer strak. Het resultaat is een Age-less, stralende, gladde, jonge en vitale huid.

Collageen en Elastine zijn eiwitten die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen. Deze eiwitten vormen vezels: de huidmatrix. Deze matrix is de structuur van het bindweefsel en speelt een heel belangrijke rol bij de conditie en vitaliteit van onze huid. Een gezond en vitaal bindweefsel voedt tevens de bovenste laag van de huid: de opperhuid 

De persoonlijke voeding & lifestyle en huidverzorgende product adviezen zorgen voor het beste Anti Aging resultaat voor de huid. Ter verdere ondersteuning kunnen eventueel ook lichaam reinigende of ontgiftende producten op natuurlijke basis worden geadviseerd. Welke producten voor u het beste zijn wordt bepaalt door een uitgebreide huidconditie diagnose.

Age-Less Anti Age

Het bindweefsel en de collageen-elastine synthese en de weefsel/celvernieuwing wordt gestimuleerd met: 
Een Intensieve Peeling & Resonantietherapie, Microneedling, en Bindweefselmassage. Verder worden de Anti Aging Intense Derma dermaceuticals ingezet om de huid optimaal te voeden.

– Intensieve Peeling. De opperhuid wordt intensief gereinigd en gepeeld met een Nutri-Peeling of Glyco Lactaat peeling. De voor uw huid speciale samengestelde Nutri-peeling wordt verrijkt met huid verbeterende serums, oliën en/of emulsies. De peeling wordt compleet door op een zachte en krachtige wijze in te masseren met een borstelapparaat met resonantie. Het resultaat is een schone, frisse en gehydrateerde huid.

–  Resonantietherapie met het Zeitgard apparaat maakt gebruik van 42 graden warmte, koudtherapie en specifieke trillingen/frequenties die in de diepste huidlagen doordringen en energetische blokkades opheffen. Hierdoor herstelt de fysiologie van de weefsels en cellen die zich kunnen vernieuwen. Ook werkt het heel ontspannend.

– Mesotherapie met Microneedling; minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes zodat Hyaluronzuur & Antioxidanten direct in de juiste huidlaag terecht kunnen komen. Door de prikkeling wordt de huid geactiveerd en vernieuwd de matrix dankzij een boost met noodzakelijke voeding en verjongt de huid. 

– Bindweefselmassage is een intensieve massage diep in het bindweefsel. De bindweefselcellen worden gestretcht, verklevingen laten los en de doorbloeding gestimuleerd. Door de massage geactiveerde cel- en weefselvernieuwing zorgt voor een zichtbaar stevigere en vitale huid. De huid krijgt zijn volume terug.

 

Lees meer ...