Injectables

botox & fillers

Zonder dure operaties tóch een stralend, jong gezicht zonder rimpels; Injectables zijn de non-operatieve tegenhangers van de facelift. 

Dokter Robin

Botox & injectable Fillers

Zonder dure operaties tóch een stralend, jong gezicht zonder rimpels; Injectables zijn de non-operatieve tegenhangers van de facelift. 

Injectables by dokter Robin Ernsting

Ernsting Injectables biedt de volgende behandelingen:

– Botox/Botuline Toxine
– Teosyal

Wilt u meer weten of botox en/of injectables voor u geschikt zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en eerlijk adviesgesprek. 

De afspraak kan online worden gemaakt of u kunt even bellen. 

In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en past zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn cliënten.

Dutchinjectables is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin Ernsting is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts. Voor meer informatie over Dokter Robin kunt u een kijkje nemen op: dutchinjectables.nl

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

Botox/Botuline Toxine

Botox wordt al jaren voor cosmetische toepassingen gebruikt om rimpels zoals de frons, naast de ogen en voorhoofdrimpels die ontstaan door spieractiviteit te verzachten.

Botox is een injectievloeistof en wordt toegediend met een klein naaldje rechtstreeks in de desbetreffende spier en vereist geen verdoving (de meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk). Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Dit product vermindert dus de overactiviteit van de spieren. Het is een zeer lokale behandeling en heeft dus geen effect op de rest van het lichaam.

Het effect van Botox is zichtbaar enkele dagen na de behandeling en na 2 weken is het resultaat optimaal. Het resultaat is echter niet blijvend. Botox is biologisch afbreekbaar waardoor het resultaat per persoon verschillend is. Het resultaat blijft 3-6 maanden zichtbaar. Daarna kan men de behandeling herhalen. De ervaring leert dat naarmate men vaker is ingespoten de behandelfrequentie afneemt en dus het resultaat langer aanwezig blijft.

Botox wordt ook gebruikt voor de behandeling van overmatig transpireren onder de oksels en handen.
Botox is een  eenvoudige ingreep en laat geen hinderlijke sporen na.
Botox is geschikt voor de:
– Fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen)
;
– Voorhoofdrimpels (horizontale rimpels op het voorhoofd)
;
– Kraaienpootjes (aan de weerszijden van de ogen)
;
– Afhangende mondhoeken
;
– Scherpe neus-/-lippen lijn
;
– Kin
;
– Overmatig transpireren onder de oksels en handen.

Teosyal

Teosyal is een Dermale Filler (huid opvuller) en gebaseerd op 100% hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk aanwezige stof in de huid die de huidweefsels hydrateert. Bij het verouderen verliest de huid aan vochtgehalte waardoor zij gaat uitdrogen, broos wordt en de eerste rimpels opduiken. De weefsels zakken door en de huid verzwakt.

Door het inspuiten in de dermis (de huidlaag onder de opperhuid) word het tekort aan natuurlijke hyaluronzuur opgevangen dankzij de hoge concentratie aan hyaluronzuur in Teosyal. Teolsyal wordt door middel van een zeer fijne naald onder de rimpel geïnjecteerd. Indien nodig kan een verdovende zalf of een plaatselijke verdoving toegepast worden. Een sessie duurt 20-30 minuten.

Na injectie corrigeert Teosyal dermale filler uw gelaatstrekken onmiddellijk en maakt ze bovendien gladder. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. De resultaten van Teosyal zijn bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Teosyal is biologisch afbreekbaar en word na verloop van tijd op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Teosyal is geschikt voor:
– Neus/lippenlijn
;
– Volume verlies van het jukbeen
;
– Herstel van natuurlijke volume in de lippen en lijntjes rond de mond
;
– Afhangende mondhoekjes en marionetlijnen
;
– Volume verlies op de kaaklijn
;
– Gebied bij de slaap
;
– Liquid facelift.

Radiesse

Radiesse is ook een Dermale Filler (huid opvuller) en bestaat uit synthetische calcium-hydroxylapatiet (CaHa) microsferen gemengd in een farmaceutische gel (waterbasis). CaHa wordt al meer dan 20 jaar gebruikt in de tandheelkunde, orthopedie, oogheelkunde en neurochirurgie en is het primaire bestanddeel van bot en tanden.

Radiesse is kunstmatig en synthetisch. Omdat Radiesse dezelfde kenmerken heeft als bot en tanden kan het gebruik niet leiden tot toxische of allergische reacties.

Met een fijne injectienaald wordt de gel in het verloop van de rimpel of plooi in de huid gespoten. De totale behandeling duurt 15-30 minuten, met een direct zichtbaar resultaat. Meestal kan de behandeling zonder verdoving uitgevoerd worden. De meeste mensen kunnen meteen na de behandeling met Radiesse hun dagelijkse activiteiten voortzetten.

Na injectie corrigeert Radiesse dermale filler uw gelaatstrekken onmiddellijk en maakt ze bovendien gladder. het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. De resultaten van Radiesse zijn bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Radiesse is biologisch afbreekbaar en word na verloop van tijd op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Radiesse is geschikt voor:
– Neus/lippenlijn
– Volume toename van jukbeenderen en versteviging van wangen
– Verbetering van de contouren van de kin en kaaklijn
– Marionetlijnen (van de mondhoek na de kaak)
– Liquid facelift. 

 

De behandeling

De injectable wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd; dit kan wat gevoelig zijn. Desondanks is gebleken dat een verdoving absoluut niet noodzakelijk is. Omdat al jaren gewerkt wordt met injectables is er inmiddels heel veel kennis over deze middelen. Hierdoor zijn complicaties vrijwel geheel uitgesloten.

PlexR soft- surgery

Liften, verjongen en verstrakken zonder snijden & hechtingen

Wat is plexR?

Het meest innovatieve en effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, verwijderen van overtollige huid, halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting & andere esthetische problematiek.

Tijdens een plexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma dat de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de plexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De plexR stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.

Zijn plexR behandelingen pijnlijk?

Bij het behandelen zal een verdovende crème ongeveer 30 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan.

Voordelen en veiligheid van plexR.

De werking van plexR is oppervlakkig. Wat betekent dat de energetische plasmastraal de basaalcellenlaag (de onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of andere ongewenste of permanente huidschade.

Na de plexR behandeling.

De behandelde huid kan een lichte tot matige (rondom de ogen) zwelling vertonen direct na de behandeling en verder toenemen tot de volgende dag. De daaropvolgende dagen zal de zwelling afnemen.

Tijdens het herstel na de behandeling ontstaat zogenaamde “crusting” van de huid, dat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 4 á 5 dagen. Om de korstjes enigszins te beschermen kunt  u een crème of zalf gebruiken op basis van calendula.

Onder de kostjes zal de nieuw jonge huid, roze van kleur ontstaan. De mooie roze/rode kleur is een teken van herstel waarbij de krachtige aanmaak van nieuw collageen in werking is gezet. Binnen 12 weken is de huid volledig hersteld en is de kleur weer normaal.

Deze plekjes kunnen gemakkelijk met een vloeibare foundation, met een hoge spf, worden bedekt waardoor het u niet hoeft te belemmeren in de dagelijkse bezigheden. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk om de huid extra goed tegen de zon te beschermen.

Wat is het resultaat op lange termijn?

Tijdens de behandeling worden de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in de werking gezet. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling verder aangemaakt. Na het samentrekken van de huidvezels door de geïoniseerde gasmoleculen zal het lichaam het effect van de behandeling in stand houden. Een zogenoemde gesublimeerde huid kan niet meer in zijn oude staat terugkeren. Het effect van de behandeling is permanent. De huid zal ook iets dikker zijn.

Verstrakking

– kaaklijn
– decollete
– hals

Rimpelcorrecties

– kraaienpootjes
– diepe fronsrimpels
– rimpels bovenlip
– neuslippenplooi

Lifting

– hangende oogleden 
– mondhoeken
– wenkbrauwen

Verwijderen of verminderen

– acne littekens
– xanthelasmata (bultjes ogen)
– overtollige huid diverse locaties 

Prijzen dokter Robin