Definitief
Ontharen | IPL

Ontharen: 2B Epil Xcel, IPL, Laser, Brazilian

Haren op ongewenste plekken is vervelend, het geeft ergernis. Ze zitten in de weg. Sommige mensen trachten ze te verdoezelen, anderen vermijden bepaalde afspraken.

Bij Beauty Clinic Espace de Santé kan u voor eens en altijd van ongewenste haren afkomen. Dat doen we al meer dan 30 jaar door middel van elektrisch epileren en hars behandelingen. Alweer 12 jaar gebruiken we de meest innovatieve techniek; het Laser ontharen. En wel met twee absoluut veilige methodes, de Light Beam Lasertechniek en de IPL Bright Light Pulserende Lichtmethode. Ook hebben we de Epil Xcel een gel met een eiwit dat na een harsbehandeling en epileren ook de teruggroei van haren reduceert.

Laser

Laser en IPL behandelingen van Beauty Clinic Espace de Santé zijn geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere huid. Gedurende de therapie kunt u gewoon in de zon. De therapie duur is per persoon verschillend en is afhankelijk van de genetisch bepaalde haargroei cyclus van de haarzakjes. Dat heeft tot gevolg dat de therapie bijvoorbeeld een jaar duurt en u na een paar behandelingen al klaar bent. Is de haargroei cyclus van de haarzakjes langer dan duurt de therapie b.v. twee jaar en heeft u dus meer behandelingen nodig. Er bestaat geen laserapparatuur of producten die deze haargroei cyclus kan versnellen. Hele dunne haren, blonde en rode en grijze haren kunnen helaas niet behandeld worden met de laser of IPL.

Een gratis en vrijblijvende Laserdiagnose geeft duidelijkheid en geeft ook inzicht in het kostenplaatje zodat u weet waar u aan toe bent. De apparatuur wordt jaarlijks gemodificeerd volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten zodat kwaliteit gegarandeerd is en u altijd behandeld wordt met de beste technieken. U kunt het hele jaar door, terecht voor een Laser of IPL behandeling.

2B Epil Xcel

Permanent ontharen kan nu nóg gemakkelijker met Epil Xcel haargroei reducerende gel.
Epil Xcel is een gel met een haarreducerend eiwit. 
Epil Xcel werkt eigenlijk heel simpel. Na een ontharingsbehandeling, zoals harsen of epileren waarbij het haartje met de haarwortel worden verwijderd,  wordt de 2b Epil Xcel gel in de huid ingemasseerd. De gel trekt in de haarzakjes en het eiwit werkt rechtstreeks op de haarfollikel in en voorkomt de hergroei van de haarwortel.

Iedereen kan met de Epil Xcel gel behandeld worden; huidskleur en -type, haarkleur en -dikte zijn niet van invloed op de werking van de gel.

Een Epil Xcel behandeling duurt slechts een paar minuten. Optimale haarreductie wordt na meerdere behandelingen gerealiseerd. Het exacte aantal benodigde behandelingen hangt van een aantal erfelijk bepaalde factoren af, zoals groeicycli en aantal haarfollikels en de dichtheid van de beharing.

Elektrisch epileren

Bij elektrisch epileren wordt het haarzakje met de Blendmethode definitief aangepakt. Deze methode vergt veel meer behandeltijd dan de laser of IPL behandeling omdat de haren één voor één elektrisch geëpileerd worden. Behalve hele dunne haren kunnen alle haren behandeld worden. Ook lichte, grijse en rode haren. De therapie duur is afhankelijk van de haargroei cyclus van de haarzakjes, het aantal haarzakjes en de grootte van het te behandelen gebied.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling voor elektrisch epileren in het gezicht.

Harsen

Deze eeuwen oude methode is heel effectief om snel in één behandeling alle zichtbare ongewenste haren te verwijderen. De haargroei blijft gemiddeld enkele weken weg. Dit is afhankelijk van genetisch bepaalde factoren. 
We gebruiken een warme hars op basis van azuleen die de haar met de wortel verwijderd. Alle haren kunnen met deze methode verwijderd worden.
De huid voelt heerlijk glad en is zonder stoppels.

Eventueel kan na het harsen het haargroei reducerende product Epil Xcel worden aangebracht.

Prijslijst ontharen

In deze lijst staan de prijzen voor ontharen. 
Verder naar beneden staan de prijzen voor elektrisch epileren en ontharen met hars. 

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden Laser/IPL behandelingen voor het gezicht. 
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor electrisch epileren in het gezicht. 
De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarde van uw aanvullende verzekering