Kalo, Brazilian

Ontharen

Ongewenste haargroei kan definitief verwijderd worden d.m.v. Electrisch epileren met de Blend methode. Natuurlijke hars wordt gebruikt bij tijdelijke haarverwijdering voor lichaam en gezicht. Na de harsbehandeling wordt Kalo opgebracht om de teruggroei van haren te reduceren.

Elektrisch epileren

Bij elektrisch epileren wordt het haarzakje met de Blendmethode definitief verwijderd. De haren worden één voor één elektrisch geëpileerd. Behalve hele dunne haren kunnen verder alle haartypen behandeld worden. Ook lichte, grijse en rode haren. De therapie duur is afhankelijk van de haargroei cyclus van de haarzakjes, het aantal haarzakjes en de grootte van het te behandelen gebied.

Vergoeding door zorgverzekeraar.
Wij zijn ANBOS en SKIN geregistreerd. Dat is belangrijk als u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding van de elektrisch epileer behandeling.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling voor elektrisch epileren in het gezicht. De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarde van uw aanvullende verzekering.

Harsen

Deze eeuwen oude methode is heel effectief om snel in één behandeling alle zichtbare ongewenste haren te verwijderen. De haargroei blijft gemiddeld enkele weken weg. We gebruiken een warme hars op natuurlijke basis die de haar met de wortel verwijderd. Alle haren kunnen met deze methode verwijderd worden. De huid voelt heerlijk glad en is zonder stoppels.

Kalo

Na een ontharingsbehandeling, zoals harsen of epileren waarbij het haartje met de haarwortel worden verwijderd,  wordt een haar reducerend product, Kalo op de huid in gemasseerd. Kalo bevat een eiwit dat rechtstreeks werkt op de haarfollikel van het haarzakje en voorkomt  het terugroeien van de haarwortel.

Iedereen kan met de Kalo gel nabehandeld worden; huidskleur en -type, haarkleur en -dikte zijn niet van invloed op de werking van de gel.

Optimale haarreductie wordt na meerdere behandelingen gerealiseerd. Het exacte aantal benodigde behandelingen hangt van een aantal erfelijk bepaalde factoren af, zoals groeicycli en aantal haarfollikels en de dichtheid van de beharing.

Prijslijst ontharen

In deze lijst staan de prijzen voor ontharen. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor elektrisch epileren in het gezicht. 
De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarde van uw aanvullende verzekering