Definitief
Ontharen

Ontharen: Kalo, Brazilian

Haren op ongewenste plekken is vervelend, het geeft ergernis. Ze zitten in de weg. Sommige mensen trachten ze te verdoezelen, anderen vermijden bepaalde afspraken.

Bij Beauty Clinic Espace de Santé kan u voor eens en altijd van ongewenste haren afkomen. Dat doen we al meer dan 30 jaar door middel van elektrisch epileren en hars behandelingen. Ook hebben we de Kalo een gel met een eiwit dat na een harsbehandeling en epileren ook de teruggroei van haren reduceert.

Kalo

Permanent ontharen kan nu nóg gemakkelijker met Kalo, Kalo is een gel met een haarreducerend eiwit. 
Kalo werkt eigenlijk heel simpel. Na een ontharingsbehandeling, zoals harsen of epileren waarbij het haartje met de haarwortel worden verwijderd,  wordt de Kalo in de huid ingemasseerd. De gel trekt in de haarzakjes en het eiwit werkt rechtstreeks op de haarfollikel in en voorkomt de hergroei van de haarwortel.

Iedereen kan met de Kalo gel behandeld worden; huidskleur en -type, haarkleur en -dikte zijn niet van invloed op de werking van de gel.

Een Kalo behandeling duurt slechts een paar minuten. Optimale haarreductie wordt na meerdere behandelingen gerealiseerd. Het exacte aantal benodigde behandelingen hangt van een aantal erfelijk bepaalde factoren af, zoals groeicycli en aantal haarfollikels en de dichtheid van de beharing.

Elektrisch epileren

Bij elektrisch epileren wordt het haarzakje met de Blendmethode definitief aangepakt. Deze methode vergt veel meer behandeltijd dan de laser of IPL behandeling omdat de haren één voor één elektrisch geëpileerd worden. Behalve hele dunne haren kunnen alle haren behandeld worden. Ook lichte, grijse en rode haren. De therapie duur is afhankelijk van de haargroei cyclus van de haarzakjes, het aantal haarzakjes en de grootte van het te behandelen gebied.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling voor elektrisch epileren in het gezicht.

Harsen

Deze eeuwen oude methode is heel effectief om snel in één behandeling alle zichtbare ongewenste haren te verwijderen. De haargroei blijft gemiddeld enkele weken weg. Dit is afhankelijk van genetisch bepaalde factoren. 
We gebruiken een warme hars op basis van azuleen die de haar met de wortel verwijderd. Alle haren kunnen met deze methode verwijderd worden.
De huid voelt heerlijk glad en is zonder stoppels.

Eventueel kan na het harsen het haargroei reducerende product Epil Xcel worden aangebracht.

Prijslijst ontharen

In deze lijst staan de prijzen voor ontharen. 
Verder naar beneden staan de prijzen voor elektrisch epileren en ontharen met hars. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor elektrisch epileren in het gezicht. 
De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarde van uw aanvullende verzekering