Schoonheidsbehandelingen

Facials

Om jouw schoonheid zichtbaar te maken hebben wij Beauté behandelingen, Facials. De behandeling voor huidverbetering en anti age, de biostimulantia en adviezen worden afgestemd op jouw persoonlijke huidbehoefte en lifestyle. Resultaat: een optimale huidkwaliteit en stralende huid. 

Beauté facials vitaliseren en verbeteren de huidconditie. 

Iedere huidverbeterende, anti-aging en probleemhuid behandeling start met een professionele Peeling. Dan wordt de huid behandeld en gevoed met o.a. pure biologische producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en klei en phythomer-planten en mineralen uit de zee. Ook worden verschillende innovatieve behandeltechnieken en devices/apparatuur ingezet. Er zijn zes type facials. Facials gericht op; Reinigen, Beauté, Beauté Intens, Anti Age, Kruiden peeling, en de Probleemhuid.

Spirit 

Even tot rust komen. Relaxen. 
Mentaal herstellen, in balans komen is wat ook gebeurt tijdens de Beauté gezicht behandelingen. Door onze aandacht en massage van specifieke stresspunten, Chakra’s en energiebanen onstaat ontspanning. Onze spirituele touch noemen wij dat. Zo wordt een behandeling een beleving. Puur genieten. 

Beauté behandelingen

Vitaliseren &
Verbeteren


Beauty Clinic Espace de Santé gebruikt voor het vitaliseren en verbeteren van de huid, de huidconditie en het aanpakken van een probleemhuid biologische werkstoffen uit de natuur. Pure producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en uit de zee. Daarom werken we met: 
1. exclusief voor Nederland, de Dermaceuticals van Intense Derma. Een medisch gecertificeerde innovatieve productenlijn met natuurlijke ingrediënten. 
2. De rijk aan eerlijke werkstoffen en no-nonsens producten van het Hollandse merk Webecos, 
3. De 2B Beauty producten op basis van o.a. krachtige kruiden. 
4. Pure werkstoffen zoals algen, klei, aromatische oliën, vitaminen, mineralen, hyaluron- en fruitzuren en glyco lactaat. 

Onze behandelingen zijn integraal. Met deze holistische ziens- en werkwijze met Heel de mens als uitgangspunt combineren we Beauty, Health en Spirit.