Schoonheidsbehandelingen

Facials

Om jouw schoonheid zichtbaar te maken hebben wij Beauté behandelingen, Facials. De behandeling voor huidverbetering en anti age, de biostimulantia en adviezen worden afgestemd op jouw persoonlijke huidbehoefte en lifestyle. Resultaat: een optimale huidkwaliteit en stralende huid. 

Beauté facials vitaliseren en verbeteren de huidconditie. 

Iedere huidverbeterende, anti-aging en probleemhuid behandeling start met een professionele Peeling. Dan wordt de huid behandeld en gevoed met o.a. pure biologische producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en klei en phythomer-planten en mineralen uit de zee. Ook worden verschillende innovatieve behandeltechnieken en devices/apparatuur ingezet. Er zijn zes type facials. Facials gericht op; Reinigen, Beauté, Beauté Intens, Anti Age, Kruiden peeling, en de Probleemhuid.

Reinigende behandeling

Bij de Reinigende schoonheidsbehandeling ligt het focus op reinigen en verbeteren. De huid wordt na een Nutri-Peeling intensief gereinigd van comedo’s, millia’s en pukkels. Voor het verbeteren en herstellen van je huidconditie worden zuiverende biostimulantia ingezet alsook devices/apparatuur. Bij deze behandeling is geen massage.  

Deze behandeling kan ook op de rug, schouders en/of borst worden toegepast

Behandeltijd; 45 minuten. Prijs € 69,00

Beauté schoonheidsbehandeling

Even een uurtje lekker voor jezelf ? De Beauté schoonheidsbehandeling is een heerlijk ontspannende complete en compacte gezicht-, hals- en decolleté behandeling. Het doel is reinigen, verzorgen, verbeteren en vitaliseren van je huid. 

Jouw facial begint met een Nutri-Peeling, dan worden comedo’s en millia’s verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Je schone huid neemt nu gemakkelijk huid verbeterende biostimulantia van serums en maskers op. Deze pure rijk verzorgende producten worden  met een huid vitaliserende massage ingemasseerd. Ook je hals, decolleté, nek en schouders worden met heerlijke aromatische oliën gemasseerd. Je huid ziet er prachtig uit en je voelt je relaxt en verwend.

Behandeltijd; 60 minuten. Prijs € 79,00

Intens Beauté schoonheidsbehandeling

Deze Intensieve Beauté schoonheidsbehandeling is puur genieten en bevat dezelfde behandel onderdelen zoals de Beauté schoonheidsbehandeling. De body en mind relaxende en huid vitaliserende massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders duurt lekker lang en er worden intensieve massagetechnieken, serums, biostimulantia en devices/apparatuur ingezet voor het mooiste resultaat. Heerlijk! Je huid straalt, je voelt je weer vitaal.

Behandeltijd; 90 minuten. Prijs € 99,00. 

Anti Age behandelingen

Het verstevigen, liften en rimpel vermindering van de huid is het doel. Bij deze collageen vernieuwende en huid verjongende behandelingen worden exclusieve biologische werkstoffen en innovatieve apparatuur gebruikt. Deze behandelingen worden ook in kuurvorm toegepast met een prachtig huid verjongend resultaat.

Kijk voor uitgebreide informatie onder de button Anti Age.

Behandeltijd; 70 minuten. Prijs € 89,00

Kruiden peeling

Je huid vernieuwen en verbeteren doen we met een intensieve Kruiden Peeling. Bij acne, grove poriën en pigmentvlekken kan deze behandeling wonderen doen. De bovenste oude, vale huidlaagjes worden verwijderd. Het vernieuwingsproces van de huid wordt versneld. Resultaat; een nieuwe mooie gezonde huid. Deze behandeling kan als kuur worden toegepast. Wij adviseren je graag wat voor jouw huid het beste is.

Behandeltijd; 55 minuten. Prijs € 90,00

Probleemhuid

 

Spirit 

Even tot rust komen. Relaxen. 
Mentaal herstellen, in balans komen is wat ook gebeurt tijdens de Beauté gezicht behandelingen. Door onze aandacht en massage van specifieke stresspunten, Chakra’s en energiebanen onstaat ontspanning. Onze spirituele touch noemen wij dat. Zo wordt een behandeling een beleving. Puur genieten. 

Beauté behandelingen

Vitaliseren &
Verbeteren


Beauty Clinic Espace de Santé gebruikt voor het vitaliseren en verbeteren van de huid, de huidconditie en het aanpakken van een probleemhuid biologische werkstoffen uit de natuur. Pure producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en uit de zee. Daarom werken we met: 
1. exclusief voor Nederland, de Dermaceuticals van Intense Derma. Een medisch gecertificeerde innovatieve productenlijn met natuurlijke ingrediënten. 
2. De rijk aan eerlijke werkstoffen en no-nonsens producten van het Hollandse merk Webecos, 
3. De 2B Beauty producten op basis van o.a. krachtige kruiden. 
4. Pure werkstoffen zoals algen, klei, aromatische oliën, vitaminen, mineralen, hyaluron- en fruitzuren en glyco lactaat. 

Onze behandelingen zijn integraal. Met deze holistische ziens- en werkwijze met Heel de mens als uitgangspunt combineren we Beauty, Health en Spirit.

Een Beauty Clinic Schoonheidsbehandeling is altijd uniek.
Ieder mens is uniek dus ook de huid. Vrouw, man, puber, overgang, leeftijd, etniciteit, voeding, leefomgeving en stress bepalen de conditie van de huid. Het is dan ook logisch dat behandeltechnieken, producten en werkstoffen worden afgestemd op de specifieke huidconditie én uw persoonlijke wensen. De producten voor reiniging, de peelings, huidverbetering en vitaliseren stellen we na de huiddiagnose dan ook, tijdens de behandeling, zelf samen. We combineren, mixen en mengen producten en werkstoffen tot een unieke persoonlijke samenstelling. Iedere behandeling opnieuw. 
Een Beauté behandeling is altijd hydraterend, voedend, zuiverend, herstellend en indien van toepassing, liftend, rimpel verminderend en nog veel meer tegelijk.

Echte huidverbetering begint met een goede peeling. 
Of het nu gaat om een Beauté gezicht behandeling, het behandelen van een probleemhuid of de anti aging een belangrijk onderdeel van onze Integrale behandelmethode is de door ons ontwikkelde professionele Nutri-Peeling. Nutri komt van nutriënten wat voedingsstoffen betekent. De Nutri-Peeling is een persoonlijke samengestelde peeling op basis van kristallen, fruitzuren, kruiden en/of Glyco Lactaat én voedende componenten zoals huid verbeterende serums, oliën en/of emulsies, klei en algen. De Nutri-Peeling wordt compleet door de peeling op een krachtige en zachte manier in te masseren met een innovatief borstel-bioresonantie apparaat. Het resultaat is een optimaal gepeelde, schone, frisse én gevoede en gehydrateerde huid.

Ook standaard bij alle Beauté behandelingen is de extra aandacht voor de huid van en rondom de ogen, hals en het decolleté met bijzonder effectieve serums, een masker of pakking.

Vanuit de natuurgenees-wijsheid adviseren we over voeding om de huid van binnenuit te verbeteren. Door deze Integrale aanpak wordt het meest optimaal mogelijk resultaat  bereikt. De huid wordt mooier, gezond en vitaal. 

Even tot rust komen. Relaxen. 
Mentaal herstellen, in balans komen is wat ook gebeurt tijdens de Beauté gezicht behandelingen. Door onze aandacht en massage van specifieke stresspunten, Chakra’s en energiebanen onstaat ontspanning. Onze spirituele touch noemen wij dat. Zo wordt een behandeling een beleving. Puur genieten.