Health

voor jouw vitaliteit

hebben wij Health behandelingen. Zoals body & voetreflex massages, cellulite therapie, therapeutische natuurgeneeskundige behandelingen zoals een allergie- en intolerantie test, voeding & lifestyle test.

Schoonheidsspecialist, Natuurgeneeskundige Coach Linda Reurich ontwikkelde in de afgelopen 40 jaar een effectieve Integrale therapie voor verantwoord en gezond detoxen, afslanken, anti cellulite en bindweefsel verstevigen. De Detox-Lipo therapie.

  • Integrale detox kuur bij Cellulite en Lipoedeem. Detox van de huid en lichaam weefsels is essentieel om cellulite en lipoedeem effectief te verbeteren. Je krijgt een persoonlijk detox plan na een uitgebreide anamnese met o.a. een Voeding & Vitaliteit check en een proefbehandeling met het lipo-detox apparaat.

Jouw persoonlijk detox plan bevat ook adviezen over Homeopatische en natuurlijke supplementen die detoxen en remineraliseren waardoor de natuurlijke lichaam- en zuur-base balans herstelt. Voor de dagelijkse thuisverzorging worden de dermaceuticals voor Cellulite en bindweefsel herstel van Klapp cosmetics ingezet.

Het resultaat

  • is een gedetoxet en ontzuurd lichaam dat de algemene gezondheid en vitaliteit bevordert.
  • Centimeters minder omvang en een strak lichaamscontour.
  • Een verslapte huid wordt weer stevig.
  • De kenmerkende sinaasappelhuid bij cellulite verdwijnt.

 

De Detox/Lipo therapie behandeling is één maal per 1 -2 weken.  
Gedurende de Detox/Lipo Therapie worden de resultaten tussentijds geëvalueerd en gemeten voor een succesvol en mooi resultaat.

Detoxbehandelingen