Detox Lipotherapie & Massages

Health

detoxen, Lichaammassages, voetreflexmassage, wellness massage

Helende, care, relax en detox behandelingen en therapieën voor lichaam en geest. 
Massages, natuurlijke essentials, natuurgenese-wijsheid en onze spirituele touch brengen harmonie en balans en geven nieuwe vitaliteit. 

Detoxen

Door voeding, lifestyle en omgevingsvervuiling komen toxische stoffen in ons lichaam die het lichaam zelf niet kan verwerken en afvoeren. Deze toxische stoffen worden opgeslagen in de weefsels, bv in het onderhuids vet/bindweefsel in de vorm van Cellulite, en in de cellen.

Detoxen is het effectief verwijderen van toxische stoffen uit het lichaam.
Bij de Lipo therapie gebeurt dat d.m.v. bindweefsel massage en behandeling met het met een Internationaal Award bekroonde Lipostructure apparaat de DS Turbo.

Het met een Internationaal Award bekroonde Lipostructure apparaat de DS Turbo splitst lipiden (vetten) in oplosbare vetzuren zodat de toxische stoffen vrijkomen en stimuleert de Lymfe afvoer die de toxische stoffen en vetzuren afvoeren. De bindweefsel matrix van collageen en elastine vitaliseert en Cellulite verdwijnt.

Detox Lipotherapie
Deze effectieve Detox/Lipo therapie is integraal door een combinatie van het Detox/Lipostructure apparaat, een manuele bindweefsel massage, pure biologische huid verzorgende en detoxproducten en de persoonlijke Body Mind Vitaal Voeding & Lifestyle check en begeleiding/coaching.

Bij de Detox Lipo therapie starten we met een uitgebreide persoonlijke voeding en lifestyle check. 
– De Body Mind Vitaal Voeding & Lifestyle check
Deze bestaat uit een vragenlijst over uw eet, drink, leefgewoonten en werkomstandigheden. De lichaamsomvang wordt op verschillende plekken van het lichaam gemeten zowel voor en na een proefbehandeling met het Lipostructure apparaat. De gegevens van het onderzoek zijn belangrijk om een persoonlijke Detox therapie te kunnen samenstellen. Gedurende de Detox Therapie wordt de voortgang gemonitord en wordt er regelmatig gemeten voor een succesvol en mooi resultaat.

Dan volgen de behandelingen met bindweefselmassage en het Lipostructure apparaat.

– Bindweefselmassage is een intensieve massage van de dieper gelegen bindweefsellagen: de Lypossage. 
Deze contour en weefsel herstellende Lypossage maakt huidverklevingen in het onderhuids-vet/bindweefsel los zodat de doorbloeding en de natuurlijke Lymfe drainage verbetert en activeert de aanmaak van collageen en elastine vezels in de huid. De sinaasappel structuur van de Cellulite verdwijnt. De huid wordt glad en stevig.

– Het met een internationale award bekroonde Detox Lipostructure apparaat, de DS Turbo zet overtollige harde onoplosbare vetten die toxische- en afvalstoffen bevatten, om in oplosbare vetzuren. De vetzuren worden tezamen met de afvalstoffen en toxinen en het teveel aan lichaamsvocht via de Lymfe afgevoerd. Uiteindelijk plast u de vetzuren uit samen met de toxinen en afvalstoffen die zijn vrijkomen.
De zuur/base balans in het lichaam herstelt. Het bindweefsel verbetert. De huid wordt gladder, strakker en weer stevig.

– De pure biologische Intense Derma Cosmeceuticals die tijdens de massage en pakkingen worden gebruikt, komen uit de zee en bevatten plantaardige werkstoffen. Deze hebben bijzonder detox en weefsel herstellende eigenschappen. 

 De Persoonlijke Voeding & Lifestyle adviezen en begeleiding/coaching voor voeding en beweging zijn op basis van natuurgeneeswijze om het lichaam te ontzuren en te detoxen.

Lees meer

Schoonheidsspecialist, Natuurgeneeskundige en gecertificeerd Coach Linda Reurich ontwikkelde in de afgelopen 35 jaar een effectieve Integrale therapie voor verantwoord en gezond detoxen, afslanken, anti cellulite behandeling en weefsel verstevigen. De Detox-Lipo therapie.

Detox Lipotherapie 

natuurlijke basis

Detox-Lipo therapie wordt aangevuld met producten ter verbetering van de huid en ter ondersteuning van de behandelingen om het eindresultaat te optimaliseren. Ook kunnen lichaam reinigende of ontgiftende producten op natuurlijke basis worden geadviseerd. Welke producten voor u het beste zijn wordt bepaalt bij de uitgebreide diagnose.

Het resultaat

  • is een gedetoxet en ontzuurd lichaam dat de algemene gezondheid en vitaliteit bevordert.
  • Centimeters minder omvang en een strak lichaamscontour.
  • Een verslapte huid wordt weer stevig.
  • De kenmerkende sinaasappelhuid bij cellulitis verdwijnt.

Bij de Detox/Lipo therapie wordt u één maal per 1 -2 weken behandeld.  
We blijven gedurende de Detox/Lipo Therapie de gegevens checken en meten regelmatig voor een succesvol en mooi resultaat.

 

Helende, care, relax en detox behandelingen en therapieën voor lichaam en geest. 
Massages, natuurlijke essentials, natuurgenees-wijsheid, onze spirituele touch en interventies met b.v. NEI & NLP brengen harmonie en balans en geven nieuwe vitaliteit. 

Massages

Chakra massage 45 min.

Massage waarbij het accent ligt op het deblokkeren van chakra’s (energiecentra), meridianen, Shiatsu punten en spieren van nek en rug. De energie en lichaamsbalans hersteld. Hele fijne massage bij algehele disbalans, stress, vermoeidheid, spier- en rugklachten.

Relax en Detox massage 45 min.

Zeer aangename, relax en detox lichaamsmassage. Aromatische warme jojoba en sinaasappel/amandel oliën en een scrub van zeezout en algen worden zacht ingemasseerd. De minerale werkstoffen van de algen en het zeezout remineraliseren en detoxen huid en lichaam van zuren en giftstoffen zodat de zuur-base balans hersteld. Een absolute aanrader als je even helemaal ontstresst, gedetoxt en verwend wilt worden.

Voetreflex massage 30 min.

Therapeutische en ontspannende massage bevordert en harmoniseert de energiestroom van en naar organen. Werkt preventief en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. b.v. bij huidproblemen, maag- en darmklachten, migraine, spier- en rugproblemen en stress. Kan additief worden ingezet bij andere behandelingen of in therapie vorm.

Lees meer