LITTEKENS couperose Pigmentvlekken

Litteken therapie

Bij littekens van acné of veroorzaakt door ongeluk(jes) of operaties zoals b.v. borst vergroting/verkleining en keizersnede. Om littekens te deblokkeren, te verminderen en te verfraaien kunnen verschillende behandelmethodes worden toegepast. Dit is afhankelijk van de structuur van het litteken. 

Mesotherapie; natuurlijke rimpelvulling

Meso therapie Is een innovatieve therapie waarbij Hyaluronzuur en Antioxidanten tussen de huidlaagjes wordt ingebracht, waardoor rimpels op een natuurlijke manier worden opgevuld, verminderen of verdwijnen. De aanmaak van collageen wordt geactiveerd, de matrix hersteld en de huid wordt steviger.

 

Magneetveld therapie

Behandeling voor en na operaties zoals ooglid-correctie of borstverandering. 
Herstelt de energetische balans en activeert lichaamsprocessen zoals de Lymfedrainage en deblokkeert littekens. Versnelt het herstel van de huid en de onderliggende weefsels en geven een mooier eind resultaat. 

Couperose – IPL / Laser  

Voor het verbeteren en verminderen van de couperose in het gezicht is de behandeling met de IPL met een speciaal filter zeer succesvol.
Gemiddeld zijn vier behandelingen nodig. De behandelingen dienen één maal per week in vier aan één gesloten weken te worden toegepast.

Coaguleren

Kleine adertjes z.g. teleangiëctasieën en spinnetjes of spinaevie, bloedblaasjes en pigmentvlekken kunnen op eenvoudige en effectief wijze behandeld worden door ze te verwijderen middels coagulatie.
Het resultaat is direct zichtbaar. Na de behandeling is de huid mogelijk even ietwat rood. Dit trekt vrij snel weer weg. 

Voor de behandeling 

Direct na de behandeling
(roodheid trekt binnen een uur weg)