Over ons

Passie en liefde voor het vak & professionaliteit.

Linda Reurich en Gaby Kasanredjo zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten, lid van ANBOS en geregistreerd in het SKIN register.
Linda is ook natuurgeneeskundig therapeut en gecertificeerd mental en spiritueel coach.

Passie en liefde voor het vak & professionaliteit.

Linda Reurich – Oprichter en eigenaar van Beauty Clinic Espace de Santé in 1982, Schoonheidsspecialist (STIVAS A + B gediplomeerd), Gecertificeerd Permanent Make up Artist en Visagiste, Natuurgeneeskundig therapeut/Gezondheidsadviseur (Orthotes gecertificeerd) en Mental Coach (NEI en NLP Practitioner gecertificeerd).  
Gaby Kasanredjo – Medewerker bij Espace de Santé sinds …., Schoonheidsspecialist (STIVAS A gediplomeerd)
Dick Kam – Praktijkondersteuner Beauty Clinic Espace de Santé sinds 2009 en echtgenoot van Linda Reurich

Wij zijn leergierig en blijven ons verdiepen in de Schoonheidsverzorging en staan geregistreerd in het SKIN register waar onze diploma’s en specialisaties staan vermeld en ook de nascholingen die we jaarlijks doen.

Linda is als natuurgeneeskundig therapeut en mental & spiritueel coach aangesloten en lid van VIV, Vereniging Vitaliteitkunde Nederland en geregistreerd bij het RBCZ register. Ook daarvoor worden jaarlijks nascholingen gevolgd.

Met ons lidmaatschap en registratie committeren wij ons aan de beroepscode & ethische code van deze organisaties.
Tevens voldoen we aan de wet Wkkgz en beschikken we via de ANBOS, VIV en de RBCZ over een onafhankelijk klachtenbemiddelaar en een geschillencommissie:

Beauty Clinic Espace de Santé gebruikt biologische werkstoffen uit de natuur voor het vitaliseren en verbeteren van de huid en lichaamconditie. Pure producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en uit de zee. Daarom werken we met:

  1. Klapp Skin Science
  2. 2B Beauty
  3. Chi Natural Life aromatische en etherische oliën
  4. werkstoffen zoals algen, klei,
  5. Heel Healthcare by nature
  6. Royal Green organic food, plantaardige vitaminen & mineralen, etc.

Fotografie: Rachel Nieborg