Linda & Gaby

Over Ons

Linda Reurich – Schoonheidsspecialist (STIVAS A+B), Permanent Make up Artist, Natuurgeneeskundig therapeut/Gezondheidsadviseur (Orthotes) en Mental Coach (NEI en NLP Practitioner). Founder – 1982. 
Gaby Kasanredjo – Schoonheidsspecialist (STIVAS A) werkt al 20 jaar bij Beauty Clinic Espace de Santé.
Dick Kam – Praktijkondersteuner Beauty Clinic Espace de Santé, echtgenoot Linda Reurich

Passie en liefde voor het vak & professionaliteit.

Linda Reurich en Gaby Kasanredjo zijn als gediplomeerd schoonheidsspecialist lid van ANBOS de beroepsorganisatie voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist.


Ook staan wij geregistreerd in het SKIN register waar niet alleen ons diploma en specialisaties staan vermeld alsook onze nascholingen die we jaarlijks doen.

SKIN Registratienummer Linda Reurich: 200025
SKIN Registratienummer Gaby Kasanredjo: 200069

Linda is als natuurgeneeskundig therapeut en als mental coach aangesloten en lid van VIV, Vereniging Vitaliteitkunde Nederland.
Tevens is zij aangesloten bij het RBCZ register.

Met ons lidmaatschap en registratie committeren wij ons aan de beroepscode & ethische code van deze organisaties.
Tevens voldoen we aan de wet Wkkgz en beschikken we via de ANBOS, VIV en de RBCZ over een onafhankelijk klachtenbemiddelaar en een geschillencommissie.

Beauty Clinic Espace de Santé gebruikt biologische werkstoffen uit de natuur voor het vitaliseren en verbeteren van de huid, de huidconditie en het aanpakken van een probleemhuid. Pure producten op basis van plantenextracten, kruiden, de aarde en uit de zee. Daarom werken we met:

  1. Klapp Cosmetics
  2. Webecos,
  3. 2B Beauty.
  4. werkstoffen zoals algen, klei, aromatische oliën.

Fotografie: Rachel Nieborg