Permanente Make-up

Een goede visagist herken je aan de wenkbrauwen

Deze uitspraak is van Nederlands bekendste visagist van de jaren tachtig, Dik Peeters. Hij was de leermeester van Linda Reurich en hij ontdekte haar talent en leerde haar het visagie vak. Haar eerste opdracht als visagist was bij de beroemde portretfotograaf Paul Huf.

De visagie is de basis voor de mooiste Permanente Make Up

In 1993 begon Linda Reurich met het aanbrengen van Permanente Make Up. Ooglijntjes van heel naturel geplaatst tussen de wimperhaartjes tot een cosmetisch strakke en fraaie lijn.
Wenkbrauwen worden getekend in fijne haartjes, zogenaamde hair strokes/3D voor een mooi natuurlijk resultaat. Linda ontwikkelde hierin haar eigen stijl waarbij haar kwaliteiten als visagist het meest tot uitdrukking komen.

Al op jonge leeftijd was Linda gefacineerd door de prachtig getekende wenkbrauwen van haar grote voorbeeld en inspiratie Sophia Loren.

De nieuwste technieken op het gebied van apparatuur, naalden nanotechniek en microblading maken het mogelijk dat Linda met haar tekentechniek en haar jarenlange ervaring de beste kwaliteit kan leveren die ze nastreeft. Gekeken wordt naar de vorm van uw gezicht, de haar en wenkbrauw kleur, de inplant van uw haartjes, uw mimiek en uw specifieke wensen.

De wenkbrauw is heel bepalend in het gezicht en dient de kroon te zijn boven de ogen, aldus Linda Reurich.
Het gaat erom dat na het aanbrengen van de PM wenkbrauwen je familie, vrienden en collega’s tegen je zeggen; je ziet er goed uit!, en niet om; hé je hebt je wenkbrauwen laten doen.

Zie voor foto’s onze Facebookpagina: Beauty Clinic Amstelveen en Instagram pagina: beautyclinicamstelveen

Beauty Clinic Espace de Santé is in het bezit van de voor het uitvoeren van Permanente Make Up behandelingen sinds 2007 wettelijk verplichte vergunning volgens het Warenwetbesluit 2007. U dient voor behandeling een gezondheidsverklaring en een informed consent te ondertekenen. Na de behandeling krijgt u een verzorgingsprotocol voor de PM mee

Voor en tijdens het aanbrengen van de PM wordt u mee genomen in het proces, voor een resultaat waar u tevreden mee bent. De kleur die gebruikt wordt, is afhankelijk van uw eigen wensen, huidtype en huid- haarkleur. Hoe de kleur uiteindelijk opkleurt, is afhankelijk van uw huidstofwisseling en is van te voren niet te bepalen. Kleuren kunnen daarom afwijken. Ook de vorm van de PM wordt besproken.

Het aanbrengen van PM is een creatief proces en een heel precies en geduldig werkje.
We nemen daar dan ook ruim de tijd voor.
De huid is geen glad papier maar heeft een reliëf van huidstructuur en poriën. De mate van het huidreliëf is mede bepalend hoe strak en bij hairs-trokes hoe dun de PM uiteindelijk wordt.

Na de eerste behandeling is de PM nog niet helemaal af. De tweede behandeling, de touch up  is na minimaal 4 weken. Dan is de huid voldoende genezen en kan de kleur pas worden beoordeeld.
Een tweede behandeling, de touch up, is vrijwel altijd nodig om de puntjes op de i te zetten, de vorm te controleren en eventueel aan te passen. Ook pigment dat na de eerste behandeling nog niet voldoende gepakt heeft wordt bijgewerkt. De kleur wordt waar nodig intenser gemaakt of aangepast. Soms is nog een derde behandeling nodig. Dit is een service behandeling en is kosteloos.

Heel soms vloeit de PM door in de omliggende huid. Dan ontstaat een minder strakke lijn of er ontstaat een onderhuids vlekje. Dit kan meestal vrij gemakkelijk worden weggewerkt met PM Remover en/of door PM in een huidtint er overheen te plaatsen.

Permanente Make-up blijft gemiddeld 1 -2 jaar zitten. De kleur vervaagt in de loop der tijd wel. Het beste is om de Permanente Make-up ieder jaar of anderhalf jaar bij te laten werken voor blijvend een mooi effect.

Er wordt voor de PM van wenkbrauwen gebruik gemaakt van de zogenaamde “hair strokes” techniek. Hierbij worden kleine haartjes getekend voor een natuurlijk effect.
De nieuwste techniek is de microblading waarmee flinterdunne hairstrokes worden aangebracht. Ook met de nanotechniek kunnen hele dunne haartjes/hairstrokes worden getekend.

Oude PM kan worden verwijderd door PM Remover met de PM techniek aan te brengen. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De huid moet tussen de behandelingen eerst goed genezen. Daarna kan eventueel een nieuwe PM aangebracht worden

Ooglijn boven natuurlijk tussen de wimperhaartjes, vanaf € 95,-
Ooglijn boven esthetisch, tussen de wimperhaartjes en daarboven € 130,-
Ooglijn boven cosmetisch, tussen de wimperhaartjes en op ooglid daarboven €160,-

Ooglijn onder natuurlijk tussen de wimperhaartjes € 90,-
Ooglijn onder eshetisch, tussen de wimperhaartjes en daaronder € 100,-
Ooglijn onder cosmetisch, tussen wimperhaartjes en op ooglid daaronder € 140,-

Ooglijn 
tweede behandeling/touch up vanaf € 55,-
Ooglijn bijwerken/retouch
 na een jaar vanaf € 75,-

Microblading of PM apparaat:
Wenkbrauwen haartjes
 tekentechniek / hair strokes / 3D, 1e behandeling  € 225,-
Wenkbrauwen tweede behandeling/touch up vanaf € 95,-
Wenkbrauwen bijwerken/retouch na een jaar vanaf € 95,-

Liplijn natuurlijk of corrigerent € 225,-
Liplijn tweede behandeling vanaf € 95,-
Liplijn bijwerken/retouch na een jaar vanaf € 95,-

Enkele voorbeelden:

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Permanente Make-up Eyeliner