9 juli 2018 van 17.00 tot 21.30 uur

In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801. Ernsting Medical werd in 1998 opgericht door R. Ernsting. Vanuit deze organisatie werkt hij als zelfstandig specialist. Sinds 2003 is zijn bestaande interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in de richting van Injectables. Robin Ernsting heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen en buitenland gevolgd. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en past zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn cliënten.

Dutchinjectables is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin Ernsting is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts.

Zijn netwerk breidt zich de afgelopen jaren steeds verder uit; vooral de positieve ervaringen van cliënten die hun eigen netwerk meebrengen, geven een snel groeiend aantal cliënten.

Deze cliënten zijn zeer trouw en blijven terugkomen.

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.