lavie

La Vie Supreme Night Repair

La Vie, Supreme Night Repair serum, gebruikt de kracht van de nacht om je huid te herstellen. De huid hoeft zich ’s nachts niet te beschermen en kan al haar krachten aanwenden om zichzelf te regenereren, herstellen en hydrateren.
La Vie, Supreme Night Repair serum is een intens, regenererend serum met de meest hoogwaardige werkstoffen uit de planten- en zee wereld, die de huid zichtbaar jonger maakt.

De Supreme Night Repair bevat:

– Sodium RNA
– Niacinamide
– Brazilian Green Coffee
– Squaleen
– Gist extract
– Bifida Ferment lysate

* Sodium RNA. 
Sodium RNA zorgt voor een actieve vernieuwing en herstel van de huid en elimineert de gevolgen van stress, UV en andere schadelijke invloeden.
Sodium RNA ondersteunt de werking van RNA enzymen in onze huidcellen. 

Niacinamide (vitamine B3).
– Is perfect voor een droge en vochtarme huid.
– Versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. 
– Vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. De huid wordt gladder, stralender en fijne droogte lijntjes worden minder.
– Ontstekingsremmend waarvoor het een uitermate geschikt ingrediënt is voor mensen die last hebben van acne, rosacea of rode plekken. 
– Het remt de histamine productie; dit stofje zorgt voor bv roodheid. 
– Kalmeert. 
– Remt talgproductie. Daarvoor is dit product geschikt voor acne. 
– Verminderd Oppervlakkige pigmentvlekken.
– Beschermt de huid tegen de schade van de zon!

* Brazilian Green Coffee.
– Heeft een antioxidant werking en verminderd rimpels. 
– Ophoping van vocht verminderd.
– Werkt kalmerend.
– Kan de kans op huidkanker verkleinen. 

* Squaleen.
Squaleen is, net zoals Hyaluronzuur, een huid identiek ingrediënt, het ondersteunt de huid door vrije radicalen te vangen. Een pure antioxidant.

* Gist extract.
Gist extract wordt gebruikt voor de strijd tegen acne en eczeem. 
De vitamine B in het gist extract geeft energie aan cellen om zich te vermenigvuldigen. 

Supreme Night Repair SMART serum.
We kunnen spreken van een doorbraak in de wetenschap van huidverbetering. Wachten wordt beloond, want na 5 jaar onderzoek en intensief testen komen de wetenschappers van La Vie, by Intense Derma, met hét ideale serum, met als doel: van jouw huid, de mooiste huid te maken. 
Dit is een echt SMART product. Want het pikt meteen de signalen op die jouw huid afgeeft als er ergens schade is (van binnen of van buiten). Het serum herkent en stuurt direct de juiste werkstoffen naar de juiste probleemplek. Kortom, een slimmerik die voor welk probleem dan ook, meteen een oplossing op maat biedt. Zeg dus maar dag tegen die storende pigmentvlekjes, onregelmatige teint, lijntjes, rimpels en een doffe of slappe huid.
Het serum is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en leeftijden en weet altijd precies wat jouw huid nodig heeft. Je kunt dus meteen inslaan, want je hoeft nooit meer anders!

Share this post