Linda & Burgm 4B cut

Bezoek burgemeester J.H.C. van Zanen

Foto Rachel Nieborg

In het jubileum jaar 2008 het 25 jarig bestaan van Beauty Clinic Espace de Santé in Amstelveen bracht de Amstelveense burgemeester de heer J. van Zanen samen met zijn wethouder van economische zaken de heer Groot op 27 november 2008 een bezoek aan onze Beauty Clinic.

Eigenaresse schoonheidsspecialiste Linda Reurich ontmoette de burgemeester tijdens de feestelijke 25ste nieuwjaarsreceptie van het Amsterdamse advocatenkantoor Russell dat gehouden werd in het Cobra museum van Amstelveen.

Linda vertelde de heer van Zanen dat haar Beauty Clinic de mooiste en beste Beauty Clinic van Amstelveen en Nederland is.

Burgemeester van Zanen reageerde spontaan en zei: “Dan breng ik een werkbezoek aan uw bedrijf.”

Wellicht was zijn reactie iets te enthousiast omdat het niet gebruikelijk is dat de burgemeester kleinere ondernemingen bezoekt. De burgemeester hield echter woord en aldus geschiedde.

Samen met wethouder Groot kreeg de burgemeester een rondleiding in de Beauty Clinic. Linda Reurich en haar vaste medewerkster schoonheidsspecialiste Gaby Kasanredjo die al meer dan 10 jaar bij haar werkt, vertelden over de vele behandel en massage mogelijkheden en de bijzondere en exclusieve kwaliteit voor de Wellness van gezicht en lichaam.

Ook aanwezig was de Belgische leverancier van het Cosmetica merk Reneve de heer Yoeri Ziembicki. Beauty Clinic Espace de Santé is de enige Beauty Clinic in Nederland dat werkt met de producten en behandelingen van dit exclusieve Cosmetica huis uit Monaco dat uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

Mevrouw Marina Russell vertelde de burgemeester en de wethouder waarom zij al meer dan 25 jaar trouwe klant bij de Beauty Clinic  is. Klant en fotograaf Rachel Nieborg exposeerde haar kunstfoto‘ s  en schoot voor de gelegenheid de onderstaande plaatjes.

We toastten met een heerlijk glas champagne Wij waren zeer vereerd met dit uitzonderlijke bezoek. Hierbij een kopie van het verslag van de burgemeester dat op zijn dagelijkse weblog stond:

Donderdag 27 November

Breng ik samen met EZ-wethouder Groot een bedrijfsbezoek aan Beauty Clinic Espace de Santé, gevestigd aan Logger 215. Het bedrijf is gespecialiseerd in exclusieve behandelingen voor de huid en complete lichaamsverzorging. Ondernemer-pur-sang (van oorsprong tandartsassistente en begon de zaak op een slaapkamertje boven bij pap en mam), mevrouw Linda Reurich, leidt ons samen met de medewerkers, een trouwe klant en belangrijke leverancier (de heer Yoeri Ziembicki komt speciaal over uit België) rond en vertelt met plezier over haar bedrijf dat inmiddels 25 jaar bestaat. We ontmoeten en passant fotograaf mevrouw Rachel Nieborg die ook aanwezig is.

Share this post